Servicii

Avem soluții la cheie pentru toate problemele tale
De ce sa ne alegi?

De ce să ne alegi?Pentru că suntem experți.

Expertiza noastră e construită în mai bine de 15 ani de activitate în domenii ce țin de securitatea rețelelor și sistemelor informatice, administrarea bazelor de date, consultanță de business și consultanță în implementarea sistemelor software.

Misiunea noastra?

Misiunea noastră?Siguranța ta.

Misiunea noastră constă în a susține firmele din orice domeniu de activitate să conștientizeze importanța consecințelor atacurilor cibernetice și să-și securizeze datele integrând politici de securitate eficiente la nivelul organizațiilor în care activează.

Cu ce ne ocupam?

Cu ce ne ocupăm?Creem clienți multumiți.

Ne place ceea ce facem. Și pentru că orice pasiune care se transformă în business îți dă o motivație extraordinară și îți oferă satisfacții permanente, vrem și reușim să avem clienți multumiți întotdeuna.

Nu-ți lăsa viitorul la voia întâmplării

Începe chiar de azi să îți securizezi business-ul. E simplu ca 1-2-3!
Macbook
1.

Ne întâlnim.

Stabilim prioritățile, datele cheie și procesele vitale ale afacerii.

2.

Îți propunem soluția.

Alegem împreună cele mai bune variante cu maxim de beneficii pentru afacerea ta.

3.

Gata!

Noi ne ocupăm de implementarea soluției special create pentru tine.

securitate cibernetica

Politici de securitate cibernetică

Analizăm, identificăm, concepem și aplicăm un set particularizat de reguli și proceduri vitale creșterii securității afacerii tale.

Îți gestionăm securitatea prin managementul vulnerabilităților ciberentice. Evaluăm continuu riscurile care pot pune în pericol securitatea informatică a resurselor vitale business-ului tău. Evaluăm sistemele active și pasive de asigurare a nivelului de protecție fizică și îți propunem și implementăm cele mai bune soluții pentru creșterea siguranței obiectivelor și valorilor tale. Creem și aplicăm seturi adecvate de reguli și proceduri pentru asigurarea proactivă a confidenţialităţii, integrităţii şi disponibilităţii datelor şi informaţiilor vehiculate.

Solicită o ofertă personalizată →

Optimizarea fluxurilor de date

Venim cu cele mai inovative soluții pentru eficientizarea activității interne a afacerii tale.

Îți modelăm procesele prin eficientizarea fluxurilor și proceselor, în vederea creșterii eficienței modelului de business. Îți implementăm soluții pentru scăderea costurilor operaționale prin automatizare (eliminarea muncii manuale și activităților cronofage prin transferul parțial sau total al execuției operațiunilor către aplicații software specializate), secvențializare (transformarea task-urilor secvențiale în task-uri paralele) și dezintermediere (eliminarea intermediarilor din procese în vederea eficientizării acestora). Îți creștem gradul de pregătire al personalului și aria de competențe prin implementarea de programe de educație, aplicate inclusiv pentru cresterea awareness-ului intern. Stabilim și implementăm un "Ghid de bune practici", un instrument care se va dovedi a fi extrem de util în activitatea curentă a angajaților tăi.

Solicită o ofertă personalizată →
optimizare fluxuri
audit si conformitate legislativa

Audit și conformitate legislativă

Îți inventariem, evaluăm și gestionăm resursele hardware și software, pentru a diminua riscurile de securitate informatică pe care folosirea de software nelicențiat le implică.

Cunoști amenințările de securitate informatică în caz de utilizare a unui software nelicențiat?

Conform celui mai recent Studiu Global referitor la Software al BSA, utilizatorii de calculatoare din România folosesc software nelicențiat la cote alarmante, în ciuda strânsei legături dintre software-ul nelicențiat și atacurile informatice. Studiul, denumit "Seizing Opportunity Through License Compliance", evidențiază faptul că în România, procentul de programe software instalate pe computere fără licențe corespunzătoare se ridică la 60. Aceasta reprezintă o scădere de 2 puncte procentuale, comparativ cu cifra indicată de studiul BSA anterior.

Solicită o ofertă personalizată →

Disaster management

Analizăm, proiectăm și îți implementăm proceduri de reluare operativă a activității în cazul apariției unor evenimente nedorite.

Politica referitoare la Disaster management este ansamblul de măsuri preventive concretizat prin procesul de stabilire, planificare și verificare (prin simulări de producere de evenimente nedorite, conform unor scenarii prestabilite) a modului și duratei de restabilire a funcționalității resurselor hardware/software în caz de atac informatic/infecții malware, erori umane sau alte evenimente neplanificate. Stabilim resursele vitale desfășurării activității și elaborăm scenarii și politici de restabilire a funcționalității. O componentă importantă a acestei activități este și identificarea și testarea diverselor scenarii probabile, cu accent pe respectarea intervalelor maxim acceptabile de black-out. De asemenea, stabilim și implementăm strategia de backup a datelor și informațiilor importante.

Îți oferim și suportul pentru activități specifice post-eveniment, cum ar fi restaurarea din backup-uri, recuperarea datelor de pe mediile de stocare și activități de devirusare a sistemelor infectate.

Solicită o ofertă personalizată →
disaster management
Monitorizare angajati

Monitorizare angajați

Te ajutăm să crești productivitatea angajaților tăi, folosind instrumente moderne validate cu succes și în alte organizații.

Ca manager al unei organizații, este posibil ca uneori să nu deții controlul total al productivității angajaților tăi. Acest aspect este foarte des întâlnit în companiile românești. Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim! este unul din sloganurile vehiculate neoficial printre angajații multor organizații private, uneori fiind întâlnit chiar și în instituțiile guvernamentale.

Astfel, poate deveni justificat să îți dorești să cunoști și să controlezi cât din program lucrează efectiv angajații tăi la rezolvarea diferitelor sarcini și proiecte și cât timp este pierdut pe site-urile de matrimoniale, anunțuri, pariuri, filme sau pe platformele sociale (gen facebook.com).

Bineînțeles, până la urmă, ceea ce contează sunt rezultatele, însă monitorizarea activității online îl poate ajuta pe manager să decidă dacă este cazul să redozeze încărcarea pe angajat.

Solicita oferta personalizata →

IT out-sourcing și out-tasking

Îți oferim soluția optimă pentru externalizare IT, putând alege 2 abordări diferite pentru eficientizarea costurilor și activităților IT.

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu flexibilitate crescută, oferindu-ți, prin experiența echipei noastre, atât posibilitatea externalizării totale a serviciilor IT (out-sourcing), cât și externalizarea parțială (out-tasking).

Astfel, dacă dorești să te focusezi pe business-ul tău și nu dorești să construiești sau să menții un Departament IT intern, poți să optezi pentru out-sourcing. Noi preluăm integral responsabilitatea și managementul funcțiilor IT ale companiei tale.

În schimb, dacă dorești o resursă IT adițională echipei tale IT, care să o completeze cu un plus de expertiză specializată și care să preia doar anumite task-uri sau operațiuni IT, atunci cea mai potrivită soluție pentru tine este out-tasking-ul.

Solicită o ofertă personalizată →
Externalizare IT
Vrei să afli mai multe?
Hai să ne cunoaștem!